• 037 3552 881
 • 064 99 39 030 --
 • Vila Angela

  Nei Pori, Olimpska regija. 11 dana, 10 noci
  već od 75
  Organizator putovanja je turistička agencija Atlantic Travel, broj licence OTP 226/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Atlantic Travel.


  Opis destinacije

  Nei Pori je turističko mesto koje se nalazi u podnožju planine Olimp, na 40-tak kilometara od mesta Katerini. To, nekada samo ribarsko selo, pretvoreno je u modernu i elegantnu destinaciju za odmor, savršeno kombinujući tradiciju i sadašnjost. Egzotična vegetacija, predivni pogled na planinski vrh obavijen misterijom, kristalno čisto more, čine da u Nei Pori poželite uvek da se vratite. Nei Pori nudi veliki broj taverni, atraktivnih kako po dizajnu, tako i po raznovrsnim menijima koje nude. Organizovana peščana plaža je idealna za relaksaciju i kupanje u kristalno čistom moru, a ljubitelji vodenih sportova ovde će pronaći sve vrste ponuda. Lepo šetalište i mnogobrojni kafei nude priliku za opuštanje.


  AKCIJA


  Cenovnik


  Opis smeštaja


  Prevoz


  Program putovanja


  Uslovi plaćanja  Notice: Undefined property: stdClass::$street_view in /home/modules/sitev2/theme_7/pages/home/offer.php on line 214

  Izdvajamo  Vila Dora

  Vila Angelos Rooms

  Vila Akropolis

  IL Mare deluxe

  Vila Chrissula

  Vila Dimis

  Vila Sakis 1

  Vila Saricas

  Slične ponude  Vila Eleni Beach

  Vila Andreu

  Hotel Grecotel Amirandes Resort

  Apartmani Venus Palace

  Aqua Suites ex Neptune

  Hotel Banbus