Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Xenios Theoxenia se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Atos.  Hotel Xenios Theoxenia se nalazi na 50 m od prelepe plaže do koje se stiže podzemnim prolazom, dok je od centra mesta Ouranopolis udaljen 2 km. Idealna je preporuka za one koji vole porodičan odmor.
                
Sobe: Hotel Xenios Theoxenia poseduje  136 smeštajnih jedinica u svom sastavu, podeljenih na 2 velike i 2 manje zgrade.  U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se ekonomi sobe, dvokrevetne sobe sa pogledom na baštu, dvokrevetne sobe sa bočnim pogledom na more, standard sobe sa pogledom na baštu, family loft sobe sa pogledom na bazen i mezonete sa pogledom na more. Ekonomi  sobe imaju 23m², nalaze se na nižem nivou u odnosu na standardne, bez pogleda su i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Dvokrevetne sobe sa pogledom na baštu su manje smeštajne jedinice od ekonomi soba, imaju 20m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Dvokrevetne sobe sa bočnim pogledom na more imaju 23m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Standard sobe sa pogledom na baštu imaju 23m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Family loft sobe sa pogledom na bazen imaju 75m², nalaze se u novijem delu hotela, sastoje se iz dva nivoa, spavaće sobe na gornjem nivou i dnevne sobe, kuhinje i kupatila na donjem nivou. Mezonete sa pogledom na more imaju 75m², nalaze se u novijem delu hotela, sastoje se iz dva nivoa, dve spavaće sobe na gornjem nivou i dnevne sobe, kuhinje i kupatila na donjem nivou. Svaka soba ima kupatilo, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon. Napomena: kod ekonomi, dvokrevetnih soba sa pogledom na baštu i dvokrevetnih soba sa bočnim pogledom na more, fen je na upit, preuzima se na recepciji hotela bez doplate.

Hotelski sadržaj: Hotel Xenios Theoxenia u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseudje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Xenios Theoxenia ima glavni bar u hotelu, bar pored bazena i bar na plaži, gde se gosti hotela mogu osvežiti uz različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa i laganih obroka.  Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, sef koji je besplatan na recepciji, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Xenios Theoxenia u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Xenios Theoxenia takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su takođe besplatni. Gosti hotela mogu da se bave pojedinim sportovima na vodi, a mogu i da koriste terene za tenis, košarku, odbojku na pesku, kao i sto za stoni tenis. Najmlađima je namenjen mini klub, a tu je i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu