Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Vendom Hotel
  • Univers Hotel
  • Mercure Promenade Des Anglais
  • Albert 1Er
  • Negresco Hotel
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

VENDOM HOTEL 
Lokacija: Nalazi se na idealnoj lokaciji u centru grada, od koje za 10 minuta možete pešice da stignete do plaža, šetališta Promenade des Anglais i starog grada gde je smeštena i pijaca Kur Saleja (Cours Saleya). Kongresni centar Acropolis je udaljen 1 km. Hotel se nalazi na 1,3 km od železničke stanice u Nici (Nice-Ville) i 7,7 km od aerodroma. Najbliža gradska plaža je udaljena 700m.

Sadržaj: U okviru objekta na raspolaganju je recepcija koja radi 24h, privatni parking (uz doplatu), ostavu za prtljag, besplatni WiFi.

Sobe: sve sobe imaju TV sa kablovskim kanalima, sef i mini-bar. Sopstveno kupatilo sadrži fen za kosu i besplatan toaletni pribor. Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra u sali za doručak.

Usluga: noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

Kontakt: www.vendome-hotel-nice.com 

UNIVERS HOTEL 
Lokacija:
Hotel u centru grada naspram Galerije Lafayet, na par koraka od Trga Masena

Plaža:
Udaljena 10-ak minuta od hotela.
Sobe:
opremljene TV-om, satelitskom televizijom, direktnom telefonskom linijom, sefom, fenom Svih 66 soba koje su raspoređene na 5 spratova su klimatizovane I imaju zvucnu izolaciju
 
Usluga:
Noćenje sa doručkom.

Kontakt :
www.hotelunivers-nice.com

Napomena:
Idealno lociran, u centru Nice.

MERCURE PROMENADE DES ANGLAIS 
Lokacija: Hotel Mercure Nice Promenade Des Anglais smešten je u blizini Engleskog šetališta i plaže Ruhl. Hotel je udaljen samo 750 metara od Starog grada u Nici. Trg Masena i istoimena tramvajska stanica nalaze se na 600 metara od hotela, od železničke stanice u Nici (Nice-Ville) udaljen je oko 1,6km, a od aerodroma 6 km. Ovaj objekat je udaljen 2 min hoda od private plaže Rhul na koju se može ući uz doplatu.

Sadržaj: recepcija koja radi 24h, besplatan WiFi, parking, ostava za prtljag.

Sobe: Hotel ima 124 sobe i sve sobe su zvučno izolovane, klimatizovane i opremljene radnim stom i flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Pored toga imaju sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Pojedine sobe nude balkon i pogled more.

Usluga: noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola
 
Kontakt :
www.mercure.com

ALBERT 1ER 
Lokacija: Hotel Albert 1er ima idealnu i centralnu lokaciju na ulazu u stari grad. Javni parking je udaljen 3 minuta hoda: Parking Sulzer 200 m / Parking Corvesi 250 m. Hotel je udaljen je samo nekoliko koraka od Promenade des Anglais i Trga Massena. Od aerodroma hotel je udaljen 6km.

Sadržaj: raspolaže recepcijom koja je otvorena 24h, a bežični internet može besplatno da se koristi u celom hotelu.

Sobe:  sve sobe su klimatizovane i sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, befrižider i sef, a pojedine smeštajne jedinice pružaju pogled na vrt ili more. Sopstvena kupatila su opremljena kadom ili tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Usluga: noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola
 
www.hotelalbert-1er.com  

NEGRESCO HOTEL 
Lokacija: Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Hotel se nalazi na 15 minuta hoda od Starog grada i Železničke stanice Nice-Ville. Aerodrom Nica udaljen je samo 5 km od hotela. Gosti hotela Negresco uz doplatu mogu koristiti privatnu plažu Neptun.

Sadržaj: recepcija koja radi 24h, fitness centar, privatni parking, besplatan WiFi, dva restorana i bar.

Sobe: u hotelu ima ukupno 128 soba, i sve sobe su uređene stilskim nameštajem i poseduju: klima-uređaj, besplatni WiFi, flat-screen TV, mini bar, sef, set za čaj i kafu, i sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom i fenom.

Usluga: noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola služi se u restoranu La Rotonde.
 
Kontakt :
www.hotel-negresco-nice.com 
1. dan BEOGRAD - NICA
Individualni check in na šalteru Air Serbie dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno vreme poletanja (JU 290) u 06:50 časova ponedeljkom i (JU 294) u 18:05 časova četvrtkom. Direktan let redovnom linijom Air Serbia za Nicu u trajanju oko 2 sata i 10 minuta. Transfer do hotela (organizovan od strane agencije ili u sopstvenoj organizaciji). Smeštaj u hotel. Noćenje.

2. – 3,6. dan
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

4,7. dan NICA – BEOGRAD
Rani transfer do aerodroma (organizovan od strane agencije ili u sopstvenoj organizaciji). Direktan let redovne linije Air Serbia za Nicu (JU291) u trajanju oko 1 sat i 50 minuta. Predviđeno vreme poletanja u 09:45 časova (nedeljom). Sletanje u Beograd. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu