Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
polasci: 09.decembra, 27.januar, 24.februar, 24.mart 2022.godine 

Cena aranţmana - avionom, hotel resort & spa, polupansion
449€

Aranžman obuhvata:
- avioprevoz za Kapadokiju (Kayseri), preko Istanbula, sa kabinskim prtljagom 8kg,
- smeštaj na bazi polupansiona, 4 noćenja u hotelu sa 4* u Kapadokiji, 1/2 ili 1/2+1 sobe,
- transfer od aerodrom – hotel- aerodrom, u Kapadokiji,
- usluge stručnog vodiča za planirana razgledanja i pratioca grupe,
- kompletna turistička organizacija programa,
- organizovanje fakultataivnih izleta sa vodičem na srpskom jeziku,

Aranžman ne obuhvata:
- obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- transfer do aerodroma (moguć uz doplatu, zavisno od broja putnika)
- individualne troškove putnika,
- fakultativne dnevne izlete 40€ po danu (za uplatu prilikom rezervacije, paket 3 izleta staju 110 €); u zavisnosti od vrenmena moguća je
izmena redosleda obilaska lokacija tokom izleta,
- izlet sa jahanjem konja oko 35€, derviški ples 15€, tursko veče 35€,
- let balonom (cena 98€, obavezna rezervacija prilikom rezervacije aranžmana)
- doplata za novogodišnju večeru, za polazak 30.12

Smeštaj je u hotelu Suhan resort & Spa 4*, ili sličan, na bazi polupansiona, usluga švedski sto,
Hotel raspolaže otvorenim i zatvorenim bazenom, spa centrom, turskim kupatilom- korišćenje u skladu sa pravilima hotela i covid merama,
Neke od usluga hotela (sauna, tursko kupatilo, masaže, se rezervišu unapred i dodatno plaćaju u hotelu),
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta,
Hotel nudi uslugu besplatnog wifi interneta, a kvalitet i brzinu, organizator putovanja ne može da garantuje
DAN 1. četvrtak,/SRBIJA-ISTANBUL-KAPADOKIJA
Sastanak putnika na aerodromu Nikol Tesla, ili transfer putnika do aerodroma Skoplje. Let za Kapadokiju preko Istanbula. Sletanje na aerodrom u Kayseriju u večernjim satima. Ukrcavanje u autobus i transfer do hotela. Večera. Noćenje.

DAN 2.petak,/ KAPADOKIJA IZ BALONA- GOREME -VIDIKOVAC CRVENE DOLINE – DEVRENT – ZELVE – PAŠABAG – AVANOS
Odlazak na fakultativni let balonom, u zoru, iznad Kapadokije, koji su najmasovniji u Kapadokiji i predstavlja ne zaboravan doživljaj. Povratak u hotel. Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet: Čavušin, selo na putu ka Goremeu, fotografisanje iz podnožja jednog od najstarijih manastira u kapadokiji, Sv.Jovana Krstitelja; Goreme- muzej na otvorenom, srce Kapadokije koje nam govori o procvatu hrišćanstva naročito u vreme Sv.Vasilija Velikog u 4.veku; Vidikovac Goreme, odakle se pruža prelep pogled na Crvenu dolinu i ceo predeo; ; Devrent- imaginarna dolina, tako nazvana zbog prelepih oblika stena; Zelve muzej na otvorenom, kompleks nekadašnjeg manastira: Pašabag, dolina monaha, ostaci drevnog manastira uklesanog u vulkanske stene kraj kojeg se podvizavao Sv.Simeon Stolpnik; Uranos, pauza za ručak (doplata 6€) u nacionalnom restoranu uklesanom u stenu, Avanos, odlazak u jednu od najpoznatijih radionica svetski čuvene grnčarije gde se neko i sam može oprobati u izradi iste i potom obilazak centra grada (autobusom do centra potom pešice). Povratak u hotel. Večera. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 3. subota,/ ORTAHISAR-JUVELIRNICA-TRI LEPOTICE-URGUP-KEŠLIK MANASTIR-MUSTAFAPAŠA-JAHANJE U SUTON
Doručak. Slobodno vreme ili ili fakultativni izlet: Ortahisar, jutarnja kafa na vidikovcu sa pogledom na stenu koja je pretvorena u utvrđenje i stari deo grada, fotografisanje, kupovina suvenira i potom odlazak u jednu od najčuvenijih juvelirnica; Tri lepotice – tri stene koje su simbol Kapadokije, panorama, fotografisanje; Urgup, poseta najpoznatijoj vinariji Kapadokije Turanus, panoramski razgled i poseta crvi Sv.Jovana Rusa, pauza za ručak. Kešlik manastir, iz ranog 10.veka sa crkvama posvećenim Sv.Stefanu i Sv.Arhangelu Mihajlu, predah za čaj ili kafu. Mustafapaša (Sinessos), poseta crkvi Sv.cara Konstantina i carice Jelene, uz razgledanje mediteranske arhitekture nekadašnjeg grčkog sela . „ZEMLJA DOBRIH KONJA-KAPADOKIJA“ – fakultativno jahanje kapadokijskih konja, najlepšim dolinama u suton, čineći prizor koji vam oduzima dah. Izvranredan doživljaj za one koji su se tek zaljubili u Kapadokiju. Povratak u hotel. Moguć fakultataivni odlazak na derviški ples- jedinstven, spektakularan ples derviša (doplata 15€). Večera. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 4. nedelja,/ AVANOS – UČHISAR – KAJMAKLI – NEVSEHIR – DOLINA GOLUBOVA – VIDIKOVAC NAD GOREMEOM
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet: Avanos, fabrika tepiha i ćilima , Učhisar, poseta jednom od domaćinstava koji žive u bajkovitim stenama, poseta prodavnici odevnih proizvoda od kože i prodavnici slatkiša i grickalica, sa lokalnim lekovitim proizvodima. Kajmakli, najširi podzemni grad u Kapadokiji, Nevsehir, panoramski razgled centralnog grada Kapadokije i obilazak Muzeja, Dolina Golubova, vidikovac nad dolinom punom golubarnicima u steni, Vidikovac nad Goremeom, odakle se pruža prelep pogled na Goremeom, predah uz čaj, kafu, kupovinu suvenira. Povratak u hotel. Večera. Uveče moguć fakultativno organizovan mali spektakl- odlazak na Tursko veče. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 5. ponedeljak,/KAJSERI-ISTANBUL-SRBIJA
Doručak. Napuštanje hotela, transfer do aerodroma, vezani let za preko Istanbula, u jutarnjim satima. Sletanje na aerodrom. (Beograd ili Skoplje). Transferi na mesta polaska. Kraj programa.
Sva plaćanja se vrše u din. protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana.

- Rezervacija aranžmana 10%, ostatak u jednakim ratama najkasnije 14 dana pre puta.
- Način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre, delom posle puta):
50% aranžmana prilikom rezervacije aranžmana.
ostatak aranžmana najkasnije do 14 dana pre polaska.
- Ostatak aranžmana (50%) u jednakim mesečnim ratama (mesečne rate se raspoređuju od momenta rezervacije do najkasnije 10.decembra), uz deponovanje čekova građana

HTN

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu