Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
BISER JADRANA - ISTRA
PLITVICE –OPATIJA -PULA- BRIONI –BALE -ROVINJ

TERMIN PUTOVANJA
02.06.-06.06.2022..

HOTEL
PULA 3* 2HB (doručak/večera) POLUPANSION

CENA ARANŽMANA
AKCIJA 139 evra

ARANŽMAN OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio oprema)
- smeštaj u hotelu Pula (3*) koji se nalazi pored obale mora , na bazi 2 HB ( polupansiona ), u cenu su uključeni sokovi, voda, vino i pivo iz šankomata, sobe 1 / 2
- razgledanja Opatije, Pule i ostalih gradova prema programu,
- usluge vodiča tokom celog putovanja
- troškove organizacije putovanja
- turistička taksa u Puli

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
- Međunarodno zdravstveno osiguranje koje se može kupiti u agenciji po ceni od oko 400 dinara po osobi
- Individualne troškove – nepomenute usluge
- Doplata za jednokrevetnu sobu je 30 €, isključivo na upit
- Doplata za dodatno sedište 40 €
- Fakultativne izlete :
- Plitvička jezera 25 € u pratnji turističkog vodiča (minimum za realizaciju 25 osoba) cena za decu (7-18 godina) 15 €;
- obilazak Pule sa posetom Arene sa turističkim vodičem 15 € - u cenu je uračunata ulaznica za ARENU (minimum za realizaciju 25 osoba) cena za decu (7-18 godina) 10 €; poseta Brionima , uključen transfer brodom , usluga licenciranog turističkog vodiča, usluga vožnje vozićem po Brionima ( poseta traje 4 časa) 35 € ( minimum za realizaciju 25 osoba ) cena za decu (7-18 godina) 15 €; poseta Rovinju sa turističkim vodičem 10 € ( minimum za realizaciju 25 osoba ) cena za decu (7-18 godina) 5 €.
- CENA PAKETA IZLETA – 75 € ( OBAVEZNA prijava za fakultativne izlete je 10 dana pre putovanja, u agenciji, a plaćanje u autobusu).
Hotel Pula 3 * se nalazi u Puli u neposrednoj blizini plaže i na samo 2 km od istorijskog centra grada . svaka soba poseduje : TV, klima ureĊaj, telefon, sef, potpuno novi nameštaj i dekor. Sadržaj hotela: velika sala za ruĉavanje , restoran“ a la carte“ – „ Kažun“ , lounge bar, internet cafe, bežiĉni pristup internetu u celom hotelu , otvoreni bazen, disco klub, banket sala , fitness centar, sauna, masaža, frizer, menjaĉnica , gift shop, rent-a-bike. Više informacija o hotelu na www.hotel-pula.hr.
1.DAN
Polazak iz Kraljeva u 21h sa stajališta Kej, Čačka ( Preljina 21.30h), Beograda (Sava centar –oko 23.30h). Noćna vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku uz usputna stajanja radi odmora i carinskih formalnosti.

2.DAN
Dolazak u Plitvice u jutarnjim satima .Obilazak Nacionalnog parka „ Plitvička jezera“ (fakultativno). Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Rebublike Hrvatske. Svojom prirodnom lepotom ovo područje oduvek je privlačilo zaljubljenike u prirodu. Planirani obilazak 3-4 sata. Nakon obilaska nastavak putovanja prema Opatiji. Dolazak u Opatiju i slobodno vreme od 2 časa za uživanje na čuvenoj Promenadi sa pogledom na divan zaliv i raskošnu arhitekturu brojnih hotela. Opatija je jedno od najekskluzivnijih letovališta Hrvatske. Nastavak putovanja prema Puli. Dolazak u hotel „PULA“ 3* koji se nalazi na samoj obali mora. Smeštaj u hotel. Večera. Noćenje.

3. DAN
Doručak. Posle doručka panoramsko razgledanje grada, slobodno vreme ili fakultativni odlazak u obilazak Pule sa licenciranim turističkim vodičem, pešačka tura, zatim obilazak čuvene Pulske arene. Pulski amfiteatar je jedna najlepša i najpoznatija antička graĊevina u Hrvatskoj. Izgradili su je Rimljani i služila je za zabavu narodu. Nakon obilaska Arene, nastavak razgledanja Herkulova kapija ili Zlatna vrata – najstariji antički spomenik Pule , Avgustov hram , Augustinski forum ....obilazak traje 2 sata, slobodno vreme do 13.30 h kada je planiran fakultativni odlazak na Brione . Dolazak u Fažanu, ukrcavanje na brod, dolazak do ostrva Veliki Brion. Obilazak Briona sa licenciranim turističkim vodičem . Obilazak je planiran vozićem, zatim pešačka tura za obilazak crkve Sv. Marije, Kastruma-staro naselje u doba Rimljana, Gota, Venecije, Gradine, Rimske vile u uvali Verige, Titovog muzeja .... Brioni su poznati kao jedna od „ top“ destinacija Hrvatske. Na ovom ostrvu se nalazilo odmaralište nekadašnjeg predsednika Jugoslavije , Josipa Broza Tita , a mnoge poznate svetske javne ličnosti ( političari, glumci) bile su gosti maršala Tita. Slobodno vreme za osveženje. Oko 18.30h povratak sa Briona u hotel. Večera. Noćenje.

4. DAN
Doručak. Napuštanje hotela u 9h. Nastavak puta do kamenog gradića Bale, grada netaknute prirode i bogatog kulturno-arheološkog nasleĊa. Tu možete videti ostatke starih graĊevina, rimskih cesti, cisterni, bunara, rimskih vila i razgledati gotičko-renesansni kaštel Soardo-Bembo, svratiti do tornja iz 19. veka, sve vreme nalazeći se na pola puta izmeĊu Ekvatora i Sjevernog pola. Polazak prema Rovinju . U Rovinju slobodno vreme do 15 h za one koji ne idu na fakultativni obilazak Rovinja sa licenciranim turističkim vodičem . Razgledanje koje će trajati 2 sata : crkva Sv. Eufemije sa visokim tornjem sa kojeg se pruža nestvaran pogled na grad i okolinu , barokni Balbijev luk. Zatim, slobodno vreme za šetnju pored mora , fotografisanje u najlepšem gradu Istre . Uživanje u prelepom izboru mediteranske hrane i pića. Rovinj je najpoznatiji Istarski grad , a po mnogima i najlepši. Polazak za Srbiju oko 15 h. Vožnja kroz Hrvatsku, BiH i Srbiju uz usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti.

5. DAN
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska oko 2h posle ponoći.
Cena aranžmana je izražena u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Prilikom rezervacije plaća se 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska na put.
- Prilikom rezervacije plaća se 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak u jednakim ratama čekovima građana do 15.09.2022.godine (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije - svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu);

TMŠ

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu