Hotel Possidi Holidays Resort & Suite

Possidi, Kasandra

Opis destinacije

Posidi (Ποσείδι) je slikovito turističko mesto na zapadnoj obali Kasandre, čija je plaža ujedno i plaža naselja Kalandra udaljenog nešto više od kilometar ka unutrašnjosti, sa kojim je gotovo spojeno. Nekada malo ribarsko naselje, luka i plaža Kalandre, danas je izraslo u letovalište sa hotelima i blokovima apartmana, kako u samom naselju, tako i uz dugu istoimenu peščanu plažu. Obeležja letovališta su rt, odnosno peščano poluostrvo koje stotinama metara ulazi u more, visoki svetionik, lokaliteti antičkog grada Mendi i svetilišta Posejdona.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Possidi Holidays se nalazi 10 m od peščane plaže (prelazi se lokalna ulica), 4 km od mesta Posidi (zapadna obala poluostrva Kasandra), oko 110 km od Soluna. Hotel se sastoji od glavne zgrade i 8 manjih bungalova sa po 8-12 smeštajnih jedinica različitih vrsta i struktura koji mogu od plaže biti udaljeni do 200 m.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, grčka taverna, a la carte restoran, piano bar sa kaminom, snek bar na plaži, bazen, bazen za decu, igralište za decu, room servis, bežični internet i internet kutak, prodavnica suvenira, frizerski salon, rent-a-car, teretana, spa centar (sauna, masaža tela, đakuzi), teniski teren (uz doplatu), stoni tenis, soba za društvene igre, parking.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, radio, mini bar, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon/terasa.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). 

http://www.possidi-holidays.gr 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu