Hotel Krim

Bled, Slovenija

Opis destinacije

Ostrvo Bled, u zagrljaju živopisnih planina, ponosno stoji u sredini alpskog jezera. Onima koji širom sveta tragaju za nečim izuzetnim, drugačijim, za lepotom i inspiracijom, mirom ili sportskim izazovima, stoje na raspolaganju brojne mogućnosti: romantična šetališta, vožnja kočijama oko jezera, vožnja tradicionalnim čamcem «pletna→ do idilične crkve na Bledskom ostrvu, poseta grandioznom zamku smeštenom na veličanstvenoj litici koja se uzdiže nad jezerom... Posetioci Bleda biće impresionirani prirodnim lepotama i svežim alpskim rekama... Ovde možete jahati u prirodi ili se penjati na okolne planine, uživati u biciklizmu ili golfu, leteti balonom ili probati paraglajding... Nakon dana, provedenog u prirodi sa raznim aktivnostima, možete se osvežiti u jezeru ili u hotelskim kupalištima ispunjenim termalnom vodom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel se nalazu u centru Bleda na samo 100 metara od jezera. Ima bogatu tradiciju dugu preko 50 godina.

Hotelska ponuda:
hotelski ima restoran, aperitiv bar, kafe bar, TV salu s velikim ekranom, Studenec centar za relaksaciju (turska, finska i infracrvena sauna, virpul, bazen za rashlađivenje i prostor za relaksaciju, usluge masaže), parking, 3 kongresne sale (sa 12, 30 i 100 mesta). Hotel ima ukupno 111 soba (20 trokrevetnih a ostale su dvokrevetne) i 4 suite.

Sobe:
standardne sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem, telefon, satelitska TV, besplatan bežicni internet. Vecina soba poseduje balkon, a deo soba poseduje klimu. Comfort sobe su renovirane 2014. godine, isto su opremljene kao standardne i sve imaju klimu. Suita: dnevni boravak sa dva kreveta i odvojena spavaca soba sa francuskim ležajem, kupatilo.

Ishrana:
polupansion, doručak/večera (samoposluživanje, izbor više jela).
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu