Hotel Fame

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se nalazi na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, udaljen je 42 km od Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu. Ponosi se dugom plažom koja nosi oznaku „plava zastava“ za cistocu vode, marinom i bazarom sa mnogo prodavnica. Najveci broj ronilačkih centara u regionu nalazi se baš u ovom mestu. Kemer karakteriše razređena obala, šljunkovite i kamenite plaže što utiče na to da nosi epitet destinacije sa najlepšim morem tzv. Turquase boje, odnosno tursko plavetnilo. Na celoj obali postoji samo jedna pešcana plaza, Moonlight beach, gde se vrlo često mogu videti careta kornjace jer na njoj polažu svoja jaja zbog izuzetne lepote i netaknute prirode.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Fame 3* se nalazi u Kemeru, oko 200 m samog centra grada Kemer, 50 km od aerodroma u Antaliji. Ovaj ekonomičan hotel se nalazi na mirnijoj lokaciji i ima ukupno ima 108 soba, delimično je renoviran 2017. god. Gosti hotela Fame koriste šljunkovitu plažu hotela Fame Beach koja je udaljena 200 m. Hoteli Fame i Fame Beach se nalaze jedan preko puta drugog, udaljeni su oko 200 m.

Hotelska ponuda:
otvoreni bazen, mali bazen za decu, restoran, bar pored bazena od 10:30 h do 23:00 h (lokalna alkoholna i bezalkoholna pića), stoni tenis, muzika uživo (u susednom hotelu Fame Beach ili u hotelskom vrtu - podložno promeni i otkazivanju), besplatan Wi-Fi internet samo u lobiju hotela (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Smeštaj:
sobe imaju klima uređaj, SAT TV, mini bar/frižider (prazan), sef (uz doplatu), kupatilo, balkon.Standardne sobe, cca 15 m2, porodične sobe, cca 39 m2.  

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, fax, telefon, sef, mini bar (osim vode), parking, lekar, sva uvozna i flaširana pića, Wi-Fi internetu pored bazena, na plaži i u sobama - na upit, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, sva hrana i piće u hotelu posle 23 h, bilijar, sva hrana i piće na plaži.

Plaža: 
gosti hotela koriste šljunkovitu plažu udaljenu 200 m od hotela (plaža hotela Fame Beach). Suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela. Sva hrana i piće u baru na plaži su uz doplatu.

Ishrana:
Fame Style all inclusive - "sve uključeno" - do 23:00 h i prema hotelskim pravilima i terminima (samoposluživanje, izbor više jela): doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Važna napomena u vezi služenje obroka u hotelu Fame 3*: 
prema odluci Fame hotela, postoji mogućnost da se svi ili pojedinačni obroci iz all inclusive usluge, služe u susednom hotelu Fame Beach (udaljen oko 200 m).

www.famehotelskemer.com
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu