Hotel Buket

Zlatibor, Srbija

Opis destinacije

Planina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 km jugo-zapadno od Beograda. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja, štitaste žlezde, bolesti srca i anemije. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka. Za ljubitelje skijanja, na 7 km od centra Zlatibora se nalazi ski centar Tornik, koji ima tri staze i moderan šestosed. Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.). U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i entološki spomenici i atrakcije.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
SOBEUSLUGACENA PO OSOBI DNEVNO
STD 1/2 (1-2 osobe)PP7.700,00
COMF 1/2 (1-3 osobe)PP8.100,00
STD 1/1 (1 osoba)PP9.740,00
APARTMANIUSLUGACENA PO OSOBI DNEVNO
STD 1/3 (1-4 osobe)PP8.750,00
COMF 1/3 (1-4 osobe)PP9.150,00
BUKET 1/3 (1-4 osobe)PP9.750,00

CENA UKLJUČUJE:
- Polupansion (doručak, večera);
- SPA centar (zatvoreni bazeni, hidro masažna kada, tople klupe, slana soba, parno kupatilo, finska i bio sauna), kao i fitness centar su uključeni u cenu smeštaja;
- Pansionski obroci se služe sa izložbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 10 gostiju. U suprotnom gost bira obrok na bazi ankete.

CENA NE UKLJUČUJE:
- Boravišna taksa u iznosu od 120,00 RSD po osobi dnevno;
- Za decu od 7 do 15 godina plaća se boravišna taksa u iznosu od 60,00 RSD dnevno.

POPUSTI I DOPLATE:
- Za boravak od 5 noćenja i duže odobravamo 10% popusta, dok za boravak od 8 noćenja i duže odobravamo popust od15%.
- Cena usluge noćenja sa doručkom se umanjuje za 700 RSD;
- Iznajmljivanje dečjeg kreveca je besplatno na upit;
- Pomoćni ležaj se plaća 50% od pune cene;
- Treća i četvrta odrasla osoba u apartmanima plaćaju 70% od pune cene;
- Ukoliko u apartmanu boravi jedna osoba cena se uvećava 70%;
- Za decu do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe ne plaća se smeštaj, dok deca uzrasta od 7 do 12 godina plaćaju doplatu od 2.400,00 RSD dnevno za uslugu noćenje sa doručkom, odnosno 2.750,00 RSD za uslugu polupansiona. Pratilac je dužan da recepcioneru prezentuje zdravstvenu knjižicu ili pasoš deteta.

Lokacija: Lokacija i okruženje hotela, pravi su miomirisi ovog jedinstvenog buketa. Nalazi se u najmirnijem delu Zlatibora, ušuškan borovom šumom i tišinom koja odmara, a sasvim blizu turističkom središtu planine. Od Kraljevog trga je na svega nekoliko stotina metara, u blizini je Kongresnog centra ''Srbija'', nadomak svih najatraktivnijih zlatiborskih prostora i dešavanja. Hotel Buket se takođe nalazi u neposrednoj blizini Dino parka - svojevrsnog raja za najmađe koji rado uživaju u ovom zabavno - tematskom parku u regionu. S obzirom na to da se nalazi na trasi pešačke staze koja vodi do spomenika na Šumatnom brdu i dalje po prostranstvima Zlatibora, hotel je idealno mesto sa boravak svih onih koji uživaju u pešačenju i aktivnom odmoru.
Usluga: Polupansion.
Sadržaj hotela: Sadržaji ovog hotela zadovoljavaju visoke standarde. Sve njegove sobe imaju pogled na borovu šumu, kakav i priliči zlatiborskom ambijentu. Wellnes centar se prostire na 800 kvadrata i obezbeđuje potpuno uživanje i relaksaciju: sa dva bazena od kojih je jedan plivački (23 sa osam metara), drugi nepravilnog oblika sa slanom vodom, prostranim đakuzijem koji mogu koristiti 12 osoba, finskom i bio saunom, slanom sobom, parnim kupatilom, sobama za masažu, četiri tepidarijuma, vodenim krevetom za masažu i drugim pogodnostima, predstavlja svojevrsnu oazu istinskog hedonizma.
Hotelski restoran ima 110 mesta, a tu su i lobi bar, dečja igraonica. Kongresna sala zahvata 140 kvadrata i ima 80 sedećih mesta. Ovde su za uživanje kao stvorene dve otvorene terase – jedna u okviru restorana, druga u kongresnom delu. Restoran hotela raspolaže sa 110 sedećih mesta, moderno opremljenom kuhinjom
Hotel Buket je opremljen i savremenom teretanom na prostoru od 45 kvadrata, sa modernim spravama potrebnim za sportske pripreme vrhunskih ekipa. Hotel se prostire na placu površine 36 ari i ima veliko dvorište koje gostu nudi intimu i mir. Ovde je obezbeđen i parking prostor – u okviru hotela je podzemna garaža sa 16 parking mesta, uz još 40 parking mesta za goste hotela.
Blizina sportskih terena, kao i moderne dvorane u okviru Sportsko-turističkog centra ''Zlatibor'', svim sportistima smeštenim u Hotelu Buket nudi uslove za vrhunske pripreme. A kongresna sala hotela i prateći prostori idealni su za učesnike stručnih skupova, kongresa i seminara.
Sve to u ovom izuzetnom objektu, uz gostoprimstvo, ljubaznost osoblja i pažnju kakva gostima prija. Za poseban boravak koji je spojio vrhunski komfor objekta u miru četinara sa blizinom atrakcija u obližnjem centru.
Smeštaj: Kategorisan sa četiri zvezdice, poseduje 25 apartmana i 20 soba za smeštaj, kao i niz drugih neophodnih pratećih sadržaja. Moderno uređen i opremljen, savršeno odgovara zahtevima savremenog gosta, a pogodan je za udoban boravak svih generacija.
- akontacija od najmanje 30% avansa, ostatak najkasnije 10 dana pre dolaska;
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;
- platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro, AmericanExpress);

PLN

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu