Hotel Bitez Garden Life

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je elitno tursko letovalište smešteno na živopisnom poluostrvu, na granici Sredozemnog i Egejskog mora izmedu Marmarisa i Kušadasija, a sam grad se nalazi na poluostrvu precnika 60 km. Bodrum je omiljeno Tursko letovalište, koje privlači pesnike, umetnike i turiste, ne samo iz Turske već i iz cele Evrope. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mauzola, po kojoj je nastao nastao naziv, monumentalnih grobnica, mauzolej. Bodrum danas nosi reputaciju centra turske umetnosti, sa svojim mnogobrojnim galerijama i prijateljskom i pomalo boemskom atmosferom kojom grad odiše. Za ljubitelje noćnog života, tu je i plutajući disko Bodrum klub, veliki katamaran staklenog dna koji prima 2.000 ljudi, a oko 2 sata iza ponoći kreće na četvoročasovnu plovidbu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Bitez Garden Life se nalazi u Bitezu, oko 200 metara udaljen od peščano-šljunkovite plaže. Udaljen je od centra Bodruma oko 6 km a aerodroma Bodrum 45 km. Hotel ima ukupno 183 soba raspoređene u nekoliko blokova okruženih prelepim zelenilom maslinovog drveća.

Hotelska ponuda:
restoran, dva bara, tri bazena (jedan sa delom za decu), tursko kupatilo, sauna, besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, igralište za decu, aerobik, animacija gostiju, stoni tenis, bilijar. 

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, sef, uvozna i flaširana pića, energetska pića, ceđeni sokovi, turska kafa, masaža i piling, hrana i pića na plaži, telefon, hemisko čišćenje, doktor, prodavnice, sva pića u hotelu posle 23 h.

Plaža:
hotel ima svoj deo na peščano-šljunkovitoj plaži koja je udaljena oko 200 m od hotela. Suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su uz depozit. Hrana i pića na plaži su uz doplatu.

Sobe:
klima uređaj, telefon, SAT TV, mini bar (samo voda prvog dana dolaska u hotel, nakon toga prazan), kupatilo, fen, balkon ili francuski balkon.
Porodične sobe tip 1 imaju jednu spavaću sobu i dnevni boravak (veličine cca 25-30 m2). Porodične sobe tip 2 imaju dve spavaće sobe i dnevni boravak (veličine cca 40-45 m2).

Ishrana:
all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim terminima i pravilima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine, kafa i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00 h. Sladoled samo za decu pored bazena u periodu od 15 do 16 h.

https://bitezgarden.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu