Hotel Ammon Zeus

Kalitea, Kasandra

Opis destinacije

Izgrađeno u središtu poluostrva Kasandra, na njegovoj istočnoj strani, Kalitea (Kallithea, Καλλιθέα) je kosmopolitsko turističko naselje, vrlo popularno u letnjim mesecima. Kalitea je poznata po najboljem noćnom životu na Halkidikiju, sa mnoštvom klubova i barova na plaži, odnosno diskoteka van naselja, pa veliki broj mladih baš ovde provodi leto. Udaljena 84 kilometara južno od Soluna, Kalitea se nalazi na putu ka Haniotiju od koga je udaljena nešto malo manje od 16 kilometara. Prelepo mestašce Afitos na severu udaljeno je 3 km, dok je naselje Kriopigi na jugu na svega 5 kilometara. Kalitea je i mesto iz koga polazi put za zapadnu obalu Kasandre, pa je glavni grad ovog poluostrva, Kasandria, udaljena 4,5 km, a letovalište Siviri 9 kilometara. Kalitea ima oko 800 stanovnika koji se pretežno bave turizmom, dok ga višestruko veći broj turista posećuje u toku leta. To je moderan centar, sedište istoimenog okruga, koji krase veliki hoteli i tradicionalne kuće, prodavnice suvenira, taverne i restorani, a može se pohvaliti i značajnim arheološkim nalazištima. Zaštitni znak mesta je park sa prelepim vidikovcem, odakle počinju stepenice koje vode do plaže. Tim putem se izlazi na hotel Amon Zeus koji ima i verovatno najlepšu plažu u mestu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Ammon Zeus se nalazi u regiji Kasandra. Hotel Ammon Zeus se nalazi na samoj peščanoj plaži, a od centra mesta Kalithea koje je poznato po noćom životu, klubovima i kafićima, udaljen je 200 m. Hotelska plaža je proglašena za najčistiju na Halkidikiju i nagrađena je plavom zastavom. Iza hotela nalaze se ostaci prastarog hrama Ammon Zeus i rane hrišćanske kapele koju je izgradio rimski monah.

Sobe:  Hotel Ammon Zeus ima ukupno  126 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se deluks sobe sa pogledom na baštu, premium deluks sobe sa pogledom na baštu, deluks sobe sa pogledom na more, premium deluks sobe sa pogledom na more i premium deluks suite sa dve spavaće sobe i pogledom na more. Deluks sobe sa pogledom na baštu su novije sobe i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta, a postoji mogućnost i za ubacivanje pomoćnog kreveta. Premium deluks sobe sa pogledom na baštu imaju 21m² i imaju dva odvojena krevata i još jedan pomoćni krevet. Deluks sobe sa pogledom na more imaju takođe 21m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i po potrebi može da se ubaci i još jedan pomoćni krevet. Premium deluks sa pogledom na more imaju 21m², renovirane su 2015 godine, imaju prelep pogled na more i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta, a po potrebi se može ubaciti i još jedan pomoćni krevet. Premium deluks suite sa dve spavaće sobe i pogledom na more imaju 43m², nalaze se na višim spratovima i sastoje se iz dnevne sobe sa sofa krevetima i spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta. Sve sobe hotela  Ammon Zeus imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Ammon Zeus pored glavnog restorana gde se poslužuju tradicionalna grčka i mediteranska jela, poseduje i i bar u hotelu, bar pored bazena, snack bar i bar na plaži, gde gosti hotela mogu da konzumiraju i da se osveže uz lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafe, sokove i lagane obroke. Od ostalih sadržaja gostima hotela Ammon Zeus su na raspolaganju  rent a car, parking koji je besplatan , TV sala,  kao i usluge pranja veša i doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze i manji mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Ammon Zeus u svom sastavu poseduje bazen za odrasle sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju na licu mesta.  Gostima hotela Ammon Zeus se pruža mogućnost da se bave pojedinim sportovima na vodi, kao i da koriste teretenu. Od ostalih usluga gosti hotel mogu da koriste i saune, kao i da koriste usluge masaža uz doplatu. Najmlađim gostima namenjen je mini klub sa dečijom animacijom kao i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu