• 037 3552 881
 • 064 99 39 030 --
 • Izleti - Srbija

  Izleti u Srbiji

  Topola, Oplenac i Risovača

  Posetite crkvu-mauzolej na Oplencu koja oduzima dah svojim čarobnim mozaicima, kopijama najlepših srpskih fresaka! Ništa manje zanimljivi nisu ni Karađorđev grad sa muzejom i kraljevski vinski podrum.

  već od.€

  Pogledaj

  Svinjokolj i kobasicijada u Šidu

  Degustacija i nabavka mesnih prerađevina spravljenih po tradicionalnim receptima i po cenama direktno od proizvođača neka budu samo povod za posetu ovom gradu koji je poznat po slikama Save Šumanovića i drugih slikara. 

  već od.€

  Pogledaj

  Pupinovim putem

  Pođite s nama u pravu naučnu i umetničku avanturu i upoznajte razvojni put, život i delo Mihajla Pupina, jednog od najznačajnijih naučnika na svetu i doživite Banat kroz slovačku kulturu, tradiciju i običaje...

  već od.€

  Pogledaj

  Pršutijada u Mačkatu

  Ukoliko ste ljubitelji sušenog mesa onda je Mačkat pravi raj za Vas. Posetite ovo poznato zlatiborsko selo tokom Sajma suhomesnatih proizvoda i probjte neke od njihovih najukusnijih specijaliteta.

  već od.€

  Pogledaj

  Tara i krstarenje Drinom

  već od.€

  Pogledaj

  Romantični sever

  Sombor i Bač

  već od.€

  Pogledaj

  Sremski Karlovci, manastiri Fruške gore i krstarenje Dunavom i Tisom

  već od.€

  Pogledaj

  Putem crvenih božura

  Otkrijte srpsku dolinu jorgovana i obiđite gotovo sve najznačajnije UNESCO lokalitete na teritoriji Srbije sa Kosovom i Metohijom. Pođimo na putovnje tokom koga ćemo otkriti Kosovo i Metohiju; za srpski živalj – južnu pokrajinu Republike Srbije i kolevku istorije i kulture, za albanski – najmlađu samoopredeljenu evropsku državu . Posetimo neke od bisera UNESKO svetske kulturne baštine, nadahnimo se u viševekovnim centrima duhovnosti i tradicije, saznajmo mnogo o preplitanju i prožimanju tradicija i nasleđa dva velika kulturno-civilizacijska kruga, osetimo čari gastronomskih poslastica…Otkrijmo Kosovo i Metohiju zajedno!

  već od.€

  Pogledaj

  Riznica duhovnosti i lepote

  Ovaj izlet vas vodi u srce Srbije gde prvi dan obilazimo najznačajnije srpske crvke i manastire a drugi dan uživamo u fenomenalnoj prirodi i etno ambijentima zapadne Srbije. Izlet Uvac, Žiča, Studenica, Zlatibor, Oplenac.

  već od.€

  Pogledaj

  Đavolja Varoš i Kopaonik

  Posetite srpsko čudo prirode - Đavolju varoš i nacionalni park Kopaonik, uz obilazak Kuršumlije, degustaciju vina u Aleksandrovačkoj župi i šetnju u romantičnoj Vrnjačkoj banji.

  već od.€

  Pogledaj

  Magična istočna Srbija

  Na ovom čudesnom putovanju otkrivamo poznatu i nepoznatu Istočnu Srbiju, divimo se njenim lepotama i kulturnim nasleđem, otkrivamo ličnosti koje su je obeležile, uživamo u vlaškim i srpskim specijalitetima i odličnim vinima Timočke krajine.

  već od.€

  Pogledaj

  Dvorci Vojvodine i Čenejski salaši

  Pođite sa nama na turu na kojoj ćete čuti priču o usamljenim mestima koje predstavljaju pravu riznicu, o dvorcima Vojvodine koji su nastajali tokom XVIII, XIX i početkom XX veka a građeni su na velikim spahijskim imanjima.

  Andrićgrad, Višegrad, Drvengrad, Šarganska osmica, Ovčarsko- Kablarska klisura

  Dvodnevni program. Posetite Andrićgrad i Mećavnik, dva graditeljska dela našeg čuvenog filmskog režisera, provozajte se Šarganskom osmicom, otkrijte Potpećku pećinu, uživajte u mini krstarenju Drinom.

  već od.€

  Pogledaj

  Smederevo - Viminacijum - Srebrno jezero

  Iskoristite dan i obiđite dve tvrđave na Dunavu, otkrijte kako je izgledao rimski grad Viminacium, uživajte na obali Srebrnog jezera.

  Krstarenje Đerdapskom klisurom

  Zaplovite najlepšom i najvećom klisurom u Evropi! Otkrijte svu moć Dunava koji na Đerdapu ima svoju najužu i najdublju tačku na svom celom toku. Pogledajmo Trajanovu tablu i Decibela, posetimo Lepenski vir (od 9.500 g.p.e).